THE WEBMASTER





Nama diberi S.A.A tak perlulah aku beritahu nama panjang aku, panggil je aku Erin, senang mudah cepat dan padat. Hahaha.

Aku dilahirkan pada 6 Oktober 1996, dan umur aku kira lah sendiri berapa ye. Aku mula berblogging pada tahun 2010, waktu tu saja je nak tulis tulis apa yang jadi di hari hari aku dan sampai lah satu tahap rasa macam best pulak blog ni sebab kita bercerita sendiri dan tak peduli pasal orang pun, lantak lah ni blog aku bukan kau haa camtu.

Aku sekarang masih belajar di KPM di kuantan dan mengambil kursus Diploma in English Communication dan sekarang di semester ke 4, lagi satu semester je nak habis lepastu aku praktikal cari duit sendiri bayar hutang orang semua. Hahaha.

Penggunaan bahasa dalam blog aku ni tak kisah, kadang guna "saya" "aku" dan kadang boleh bantai nak speaking juga, sebab blog aku kan, hahaha bahasa apa aku guna asal korang semua boleh faham apa yang aku cuba sampaikan.

Kalau korang ada apa apa soalan atau nak aku review blog atau produk, ig korang boleh lah email aku kat sini,
erinisax@gmail.com

#erinpaidreview
#erinpaidreviewmurah 
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png