Thursday, October 20, 2016

Muka sombong

Salam everyone!

lately ni saya busy sangat dengan hal hal dekat kolej especially assignment lah kan, itu memang tak boleh lari dari orang macam saya yang student ni, and ni lagi beberapa hari je nak masuk study week and lepastu final. *argh*

assignment tinggal lagi 3-4 macam tu and havent do it yet sebab serious malas gila kot? *tolong jangan jadi mcm saya* lepastu dengan event kat kolej, final project yang kena duit beriban sangat tu, lepastu dinner untuk course yang saya ambil pulak ha lepastu saya pun jadi fade up dengan kehidupan. hahaha sampai pergi kelas muka pun dah mcm takmau belajar lepastu lecturer pun tegur,
"why you look so angry" actually bukan first time kena tegur macam tu, banyak kali dah since I was in high school dah. sampai tak tahu dah nak explain macam mana. not just a lecturer tapi student pun tegur macam tu, some of them siap cakap "cuba senyum sikit, takut nak tegur muka garang sangat"

I can't do anything about my face, sebab saya memang dah dilahirkan dengan muka marah. jadi bila orang tanya macam tu, saya hanya mampu senyum, sebab malas nak explain lebih lebih. serious susah kan bila ada muka yang garang macam ni. saya tak garang pun la, saya okay je :(

korang pernah tak ada pengalaman macam ni? bila orang asyik tegur muka korang nak marah lah garang lah sombong lah, ha yes sombong tu pun sama. fade up gila kot. hahah tapi nak buat macam mana kan? hidup perlu diteruskan kihkih.

Makeup tutorial for beginners

Assalamualaikum everyone long time no post and updates from me after my last update about my first Makeup video tutorial that I uploaded on my youtube. So, today I wanna share to you guys some of the picture that I've took that day when I was doing the makeup tutorial :)



so, this is it! hahaha my first try and error >< this looks, I main tepek je sebab time tu boring gila and I have nothing to do, so I decided to make a video tutorial and inilah hasilnya. I'm a makeup lover and i'm still learning too heheh, so anyone ada new look yang you guys would like me to do a tutorial, you guys can leave a comment down here and inshaAllah, I will make it for you guys and for fun je^^

so anyone yang nak tengok video tutorial untuk makeup atas ni, just klik this link.

"a women wearing makeup not to impress guys, we wear it because we can!" - SAA

Saturday, October 1, 2016

Simple Makeup Tutorial for Everyone!

Hi everyone! I'm Erin Isa and I just had uploaded my Makeup video tutorial in my youtube channel and do check it out! I hope you guys like it.

I'm a newbie and I do need supports from you guys. Thanks everyone! ^^

So, here's my youtube channel, do subscribe,likes and watch my very first video. Thank you :)

to any newcomers in makeup, or if you interested to learn how to dolling up your face, you are invited to watch my video. I did a simple makeup and affordable makeup product so you guys can get it easily in any stores such as Guardian and Watsons :)

 Erin Isa


 Erin isa


and this is my youtube video :) just click the second picture and it will bring you to my channel :)
do subscribe my video guys!




 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png