Saturday, May 28, 2016

follow me on SMULE and happy holiday!

FINALLY, IT'S HOLIDAY!
okay sebenarnya dah 2-3 minggu dah aku start cuti sem, tapi harini baru nak update blog. Setelah sekian lama tak update sebab busy dengan study and final project dannnnnnnnn "dramaa sangat" yang berlaku dekat kolej aku.

So, sekarang aku dah start cuti, and I will have more time to update my blog (konon). tengok lah kalau rajin, cuti ni pun aku tak buat apa sangat pun. Aku duk main SMULE! meh follow aku kat sana (@eriniisa) for sure aku akan follow korang balik!

kerja? no no no. aku tak berapa berminat lagi untuk kerja, lebih prefer duduk rumah goyang kaki or tidur or tengok tv or scroll phone eh? scroll phone? hahaha main phone! dan kalau boleh nak pergi jalan jalan lah cuti ni, ish jalan je kerja kan? LOL

doakan aku untuk result final exam sem 2 ni dan harap aku tak kena repeat dan ada lah rezeki aku untuk mendapat COPA. hahaha nak jugak merasa naik pentas kan. LEWL

by the way, sekarang jam 2:19 AM dan aku masih lagi tak tidur sebab baru lepas tengok youtube DIY ROOM. sebab aku bakal berpindah tak lama lagi, and nak tengok lah juga cara decorate bilik cantik cantik. tak macam bilik aku sekarang ni bersepah. OOOPS! aah bersepah, before ni tak lah bersepah sangat. tapi sebab dah nak pindah ni kan, jadi malas nak ambil tahu dah hahahaha.

hmm rasanya tu je kot nak share. nanti ada masa aku update lagi. goodbye !
eh by the way, aku ni penggila penggemar hardcore fans of ADA APA DENGAN CINTA. hahaha tu je nak bagi tahu. nanti aku share kan review untuk buku "Tidak Ada New York Hari Ini" which is, buku tu terkandung puisi puisi yang Rangga (Nicholas Saputra) tulis and baca dalam filem AADC 1 & 2. tunggu nanti yaa!

okay bye semua!
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png